reviews van klanten

Na afloop van een uitvaart krijgen wij geregeld dankbare reacties van nabestaanden, rechtstreeks of via het keurmerk persoonlijke uitvaart of Trustoo. Hieronder enkele citaten uit deze reacties. Wil je zelf een review voor deze pagina aanleveren dan kan dit via de contactpagina. Een recensie op google vinden we ook fijn, dit kan hier.

Harriet is een betrokken persoon die de wensen van ons heeft gerealiseerd. Zij is de ideale begeleider voor dergelijke emotionele gebeurtenissen.
>>Jan Mutsaers

Francy heeft ons geweldig begeleid richting het afscheid van mijn vader. Ze had oog voor alle gezinsleden en betrok ook op een natuurlijke manier de kinderen bij het proces. Al onze ideeën en wensen werden serieus genomen en er was ontzettend veel mogelijk, waardoor we met een warm gevoel op de afscheidsdienst terugkijken. Dat het mogelijk was een afscheid zo persoonlijk en intiem ook met een grote groep vorm te geven, hadden we alleen maar kunnen hopen. Wat ook erg fijn was in de voorbereiding was dat Francy met een vleugje gepaste humor af en toe ook wat lucht bracht in de pittige dagen.
>>Anneke Naaijkens-Doek

Hanneke heeft ons op een heel prettige manier begeleid bij het regelen van de uitvaart van mijn vader. Het was nogal een uitdaging om in 2,5 dag de uitvaart te regelen maar Hanneke is de uitdaging samen met ons aangegaan en het is gelukt.
>>Femke Grataloup-Dijkstra

Wij hebben de begeleiding voor een persoonlijke uitvaart als zeer positief ervaren. Zullen deze zeker aanbevelen. Ook de begroting voor de eindfactuur viel gunstig uit. Heel deskundig knap werk!
>>Annelies Wiecherink

Zeer vriendelijk, medelevend, denkt met je mee, snelle reactie op je vragen. Aandacht voor iedereen en kijken wat er mogelijk is.
>>Jeanne Geleijns

Ik ben uitermate tevreden over de begeleiding en de begeleidster. Er was een duidelijke vraagstelling naar wat mijn wensen waren. Ik kreeg ook alle gelegenheid om die wensen duidelijk te maken. Ik ben zelf heel blij geweest met de mogelijkheid tot balsemen en de verzorging van mijn man was geweldig. Na een langdurig ziekbed had ik mijn man weer terug. De uitvoering van de kerkdienst en de begraafplaats was tot in de puntjes geregeld. Mijn hartelijke dank voor alles.
>>Jenny Goes- de Loos

We zijn supertevreden over de begeleiding door Francy. En dat waren we 5,5 jaar geleden ook al over Harriet bij het overlijden van onze vader. Daarom willen wij deze uitvaartondernemer zeker aanbevelen!
>>Marco Simmers

Uitvaartondernemer dacht goed mee, gaf tips en was 24/7 bereikbaar. Tijdens de uitvaart waren ze onopvallend zichtbaar.
>>Erik Groels

Zeer goede begeleiding en ondersteuning. Harriet voelde zeer goed aan welke ondersteuning nodig was, nam de tijd en liet ons in onze waarde om zaken zelf te organiseren en nam efficiënt actie voor alle overige zaken.
>>Marie-Louise Goversen

De voorbereiding onder hun begeleiding, de uitvaart zelf en de evaluatie waren zoals we het liefst hadden gewild. Het respect, het mee invoelen en meeleven was perfect.! En ook de nazorg/evaluatie alles conform afspraak. Niet anders dan complimenten.
>>Wim Vlietstra

Ik laat vrijwel nooit een recensie achter, maar ik ben zo ongelofelijk enthousiast over de manier waarop Francy Derix de uitvaart van onze moeder heeft begeleid dat ik graag een uitzondering maak. Dankzij Francy is het een prachtig afscheid geworden. We hadden best wat onalledaagse wensen maar dat was allemaal geen probleem. Woorden die bij me opkomen: proactief, bescheiden, met humor, ontzorgend, meebewegend, nuchter, doortastend, rust en overzicht bewarend en een warme aanwezigheid.
>>Marij Dunk

 

Hanneke hebben wij ervaren als een heel betrokken persoon, waarbij alles bespreekbaar was. Zij was erg flexibel. Een warm persoon in deze moeilijke tijd.
>>Margret en Carin IJpelaar

Mevrouw van der Vleuten heeft maatwerk geleverd, zij gaf alle ruimte voor een eigen invulling van de afscheidsbijeenkomst, zij gaf desgevraagd adviezen en gaf zo nodig ook alternatieven in overweging wanneer zij dat vanuit haar ervaring/professie wenselijk achtte en zij denkt handelt zo nodig ook pro-actief. Zij heeft ook voorzien in handzame informatie en instrumenten die behulpzaam zijn bij de afwikkeling van zaken die na een overlijden geregeld moeten worden.
>>Hedy Indemans-Möller

Els Hogervorst reed speciaal van Tilburg naar Delft voor mijn gemak voor bespreking bij mij thuis; direct spraken we op dezelfde golflengte, zeer prettig; mijn info over de voorbespreking bleek uitstekend bewaard en overgedragen aan de collega's en er werd op ingespeeld met goede suggesties; Vlotte communicatie per e-mail en telefoon met heldere info stap voor stap; op de dag zelf verliep alles zoals besproken. Ook t/m nagesprek en factuur goede communicatie.
>>Mirjam Weijers

De uitvaartverzorgster stond altijd tot onze beschikking en kwam zelfs een keer terug nadat ze een uur eerder vertrokken was. Prima service!
>>Ingrid van Bilsen

Wij zijn bijzonder tevreden over de uiterst betrokken en empathische manier waarop Francy Derix ons heeft geholpen bij het verzorgen van het afscheid van onze geliefde echtgenote en moeder.
>>Theo de Kort

Harriet en Francy namen alle tijd. Ze luisterden goed naar onze wensen. En alles was tot in de puntjes verzorgd.
>>Werner van der Velden

Een fijne prettige uitvaartonderneming. Die openstond voor onze wensen.
>>Cocky de Brouwer

Zeer persoonlijke begeleiding vanaf de dag van overlijden tot na de crematie. Warme belangstelling voor alle directe nabestaanden, bescheiden benadering maar toch voldoende aandacht voor allen. Op alle wensen wordt ingegaan en alle mogelijkheden worden op gepaste wijze aangeboden en besproken. Zeer aan te bevelen alleen al door de uiterst menselijke begeleiding.
>>Dr. B. Maat

Wij hebben het contact als zeer prettig en kundig ervaren. We waren in shock maar door Els kwamen we op een fijne manier in beweging. Zij heeft er voor gezorgd dat we het zo hebben gedaan als bij ons past. Het klink misschien gek, maar we kijken met een goed gevoel terug op die hectische dagen.
>>Marlous Mutsaers

Harriet weet heel goed hoe te begeleiden, wanneer ruimte te geven en wanneer meer op de voorgrond te komen. Ze heeft ons de kans gegeven om ons op het afscheid te concentreren met de zekerheid dat het proces goed zou gaan.
>>Piet J.M. Poos

Wij kijken met een warm gevoel terug op het afscheid van mijn man en vader. Francy Derix heeft onze wensen zo mooi vormgegeven. Het was heel prettig om met haar de afscheidsdienst voor te bereiden!
>>Judith Sauter

Zeer betrokken en deskundig,zonder zich op te dringen.
>>Paul Taminiau

Geweldige uitvaartbegeleidster, dacht aan alles, hielp met teksten. Bv bloemen kon ik bestellen, voordat de zaak open was. Catering werd aangepast op haar advies. Ik noemde haar mijn 2e geheugen! Het klikte enorm goed! Door toeval bij v der Vleuten & Derix terecht gekomen, omdat uitgezochte onderneming vakantie had. Het heeft zo moeten zijn. Mijn complimenten!
>>Hanny Huijbregts-van Boxtel