10 jaar Uitvaartbegeleiding Harriet van der VleutenUitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten bestaat 10 jaar. Een mijlpaal die we niet ongemerkt voorbij hebben laten gaan. We lieten Ilse van Dongen een verhaal schrijven over die 10 jaar. Dit verhaal is uitgegeven in de vorm van een leporello, een vouwboekje, dat we op 19 februari 2017, tijdens een feestelijke receptie hebben aangeboden aan een van onze eerste klanten. Een bedrijf opbouwen begint immers met vertrouwen dat je moet krijgen van de klant. We zijn erg dankbaar dat we de afgelopen jaren steeds vaker dit vertrouwen gekregen hebben. Als je graag de papieren versie ontvangt, laat maar horen, dan sturen we het op. De digitale versie kun je hier downloaden.

 

Voor de receptie voor het 10-jarig bestaan hadden we de gasten de suggestie gedaan om een donatie te doen voor het Inloophuis Midden-Brabant in plaats van een cadeau. In totaal ontvingen we het mooie bedrag van € 1024,00. Het inloophuis is een plaats voor iedereen die te maken krijgt met kanker, een open huiskamer die rust, troost en begrip biedt. Je kunt er terecht voor informatie, workshops en allerlei activiteiten.

In deze periode verschenen er aardige artikelen in de huis-aan-huisbladen in Tilburg, Goirle, Gilze-Rijen en 's-Hertogenbosch. Zie hieronder het verhaal in Nieuwsklok in Oisterwijk. 

 

.

 En het verhaal in de Bossche Omroep: